Zákaznická linka
605 228 750
(Po–Pá, 8:00–15h)
Akce

Dárková kazeta Playboy Endless night

Cena
129,90 Kč s DPH (21 %)
Dostupnost
Tento produkt již nelze zakoupit
Výrobce
Playboy
Kód zboží
MCS0562
Nevíte si rady s výběrem? Zeptejte se odborníka

Playboy kazeta: Endless Night: 2v1 Sprchový gel & šampon 250 ml + Deodorant 150 ml:

Pánská dárková kazeta Endless Night obsahuje deodorant ve spreji 150 ml, který Vás ochrání po dobu 24 H, nezanechává skvrny, zároveň neobsahuje hliníkové soli a 2v1 sprchový gel a šampon v jednom 250 ml. Jedná se o pánskou dřevitě-magnetizující vůní. Pikantní a kožená magnetizující směs, která je osvěžující, energická a povzbuzující. Pomůže Vám vyniknout po celou noc.

Značka: Playboy.

Výrobce: COTY.

For man - Full body shower gel & shampoo 250 ml e 8,4 FL OZ For man - 24 H Parfum Déodorant - 150 ml e (96 g)

POUŽITÍ: Tělový deodorant otevřete a nasměrujte na místo, kam si přejete vůni aplikovat cca 15-20 cm od těla, poté aplikujte. Vyhněte se oblasti obličeje. Zamezte kontaktu s očima. Sprchový gel nanášejte na tělo, vlasy, poté důkladně opláchněte.

SLOŽENÍ: viz Ingredients spodní strana výrobku.

VAROVÁNÍ: Deodorant: Zabraňte kontaktu s očima, neaplikovat na podrážděnou pokožku nebo poškozenou kůži. Uchovávejte mimo dosah dětí. Vysoce hořlavá látka. Nádobka je pod tlakem. Nevystavujte slunečnímu záření a teplotám nad 50°C. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným plamenem a jinými zdroji zapálení. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo jiných zdrojů zapálení. Nekuřte během použití a krátce po něm. Zákaz kouření. Ani prázdný obal neprorážejte a nevhazujte do ohně.Neobsahuje freony. Nevdechujte aerosoly. Používat v dobře větraném prostoru. Nestříkejte do očí. V případě neustálého podráždění pokožky přestěňte používat.

Hmotnost (kg) 0.005